Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkan Yardımcıları Zafer Boz, Salih Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Çapoğlu, İsmail Filizfidanoğlu, Gökhan Erkan ve Şube Müdürü Emre Ozan; Şube Başkanları Yaşar Coşkun ile birlikteArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akbaş ve MÜSİAD Üyesi İz Reklam Kurucusu Sahibi Yusuf Yılmaz da yer aldı.

“MÜSİAD ÖRNEK BİR STK’DIR”
MÜSİAD Yöneticilerini sıcak ve samimi bir ilgi ile karşılayan Başkanı Karakullukçu; MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Türkiye’nin en önemli işadamları topluluğu, örnek bir STK olduğunu vurguladı. Belediye çalışmaları ve ilçeye yapılacak projeler hakkında bilgi veren Karakullukçu: Arifiye’ye gelmesi düşünülen teknoloji fakültesi ve yurt ile birlikte ilçenin vizyonunun da artacağını vurguladı.

“YÖNETİCİLERİMİZİN YANINIZDAYIZ”
Gerek ilçenin kalkınması, gerekse belediyenin projeleri hakkında yapılması gerek çalışmalarla alakalı MÜSİAD olarak kendilerine düşen herhangi bir konu olduğu taktirde seve seve yanlarında olacaklarını ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun; gösterdiği sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi