2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya Hendek’te kalan boş zamanlarını İlçe dışındaki ziyaretleri ile değerlendiriyor. Karakaya Bursa’da Meydan Gazetesi Köşe yazarı Boybeyi Çekik ve Hayat Gazetesi Köşe yazarı Bilal Kayaltı ile bir araya geldi. Karakaya Köşe yazarları ile sohbet ederek Organize Sanayii, Hendek ve Dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.
Yılmadan yorulmadan bir yandan fabrikadaki çalışmaları takip eden 2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya Marmara Engelliler Dernek Başkanı Memiş Özdemir’i Çayırova merkezdeki makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çayırova’dan ayrılan Karakaya Hendek’te Karayolları Makina İkmal Müdürü Asım Gürtuna ve İşadamı İlker Şen’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Karakaya çalışmaların ve ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini belirterek “Hendek Organize Sanayi’nin de tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz. Hendek’e gelen misafirlerimizi ilçemizi gezdirerek tanıtıyoruz. Ayrıca Dernek faaliyetlerimiz de Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi