Arifiye Fatih Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan kapalı pazar yerinin çatısı tadilat için yaklaşık 20 gün önce söküldü. Tadilat işlemlerinin bitmediği ve yağmurun da etkisini göstermesiyle birlikte pazar yerinde tezgah açan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar zor durumda kaldı. Kendi imkanlarıyla branda ve şemsiyeler ile tezgahlarının üstünü kapatmaya çalışan esnaf, tadilat için sökülen çatının biran önce tamamlanmasını istiyor.

"ŞEMSİYESİZ GELEN VATANDAŞ ALIŞVERİŞ YAPAMADAN GİTTİ"
Arifiye Kapalı Pazar Yerinde esnaflık yapan Kazım Duman, "Kış aylarının gelmesiyle ve yağmurlarında başlamasıyla birlikte kapalı pazar yerimizin tadilat için sökülen çatısının acilen tekrardan kapanmasını belediye başkanımızdan arz ediyoruz." İfadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASINI İSTİYORUZ"
Pazar yeri esnaflarından Gökay Aydın ise çatının sökülmesinin ardından 20 gün geçtiğini ve bir an önce çatılarının yapılmasını istediklerini belirterek, "Göründüğü gibi halimiz içler acısı. Çatı söküleli 20 gün oldu. Mağdur olan vatandaş ve esnaf oldu bu durumda. Bir an önce çatının yapılmasını istiyoruz." diye konuştu.

"ÜRÜNÜMÜZ DE, MÜŞTERİMİZ DE PERİŞAN OLDU"
Esnaf Cevat Malkoç da çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istediklerini ve yağmur dolayısıyla ürünlerinin de, müşterilerinin de perişan olduklarını dile getirerek, "Yağmur ve kar geliyor, hava şartlarının kötüye gitmesi nedeniyle belediye başkanımızdan ricamız, bir an önce çalışmaların tamamlanmasını istiyoruz. " şeklinde konuştu

Editör: Haber Merkezi