Ulusal kategoride yayın yapan KANAL TEK televizyonu yayınlarına Sakarya yerelinde devam etme kararı alarak zengin program içerikleriyle hizmet vermeye başladı.

ZAFER BÜYÜ GÖREVE GETİRİLDİ
Uydu televizyonu olarak yayınlarına başlayan Kanal Tek Televizyonu Genel Koordinatörlüğüne RATEM Yönetim kurulu üyesi, RATED eski Başkanı ve duayen Medya yöneticisi Zafer Büyü getirildi.

Yoğun bir çalışma sonunda Sakarya’yı uydu televizyonu işle buluşturarak yayına başladıklarını söyleyen Genel Koordinatör Zafer Büyü, “Başlamıştır diyoruz çünkü şimdi hemen Türksat 12.685 frekansı V-Dikey Polarizasyonu 30.000 sembol oranı frekansını açan herkes Sakarya’yı televizyonundan izlemeye başlayacaktır. Üstelik en son teknoloji HD teknolojisi MP4 yayın formatıyla” diye konuştu.

YENİ YAYIN DÖNEMİ
10 yıllık tecrübesi ve profesyonel kadrosuyla Sakarya’yı Kanal Tek ekranlarından sunmak istediklerini belirten Büyü, “Kısa bir süre içerisinde Sakarya Yeni Camii mevkiinde bulunan Atagün İş Merkezi Kat 3 adresinde tüm hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete girmiş bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Kanal Tek, yeni yayın döneminde Sakarya’da ses getirecek, birbirinden çarpıcı programlar ve Sakarya’nın en profesyonel isimleri ile izleyicinin karşısında olmanın heyecanı ile başlıyoruz. Gelin sizler de heyecanımıza ortak olun Kanal Tek Televizyonu’nu izlemeye başlayın.

Hali Hazırda şehrin ilk ve tek uydu televizyonu olan, Sakarya'nın ekranı Kanal Tek’i izlemek isteyenler aşağıdaki frekans bilgileriyle yayına ulaşabilecekler. www.kanaltektv.com adresinden de web sitemizi ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Editör: Haber Merkezi