Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu 6 –L Sınıf öğretmeni Hüseyin Güngörmüş ve Adapazarı Atatürk İlkokulu 2-G Sınıf öğretmeni Hakan Yazıcı öğrencilerin 2016-2017 yarıyıl boyunca öğrendikleri bilgileri, sergiledikleri davranış sonucu olan karnelerini aldılar. Sömestri tatili boyunca verdiğimiz ve tavsiye ettiğimiz ödevlere çalışarak tatillerini iyi değerlendirmelerini istediler.
Karne sevincini yaşayan çocuklar başarılı karnelerinden dolayı sevindiler. Arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsü oluşurken yarıyıl tatiline girmenin sevinciyle okuma yazma öğreten, Öğretmenlerinin ellerinden öpen 2-G sınıfından Elif Kağızmanlı ve 6- L sınıfından, Yusuf Ali Kağızmanlı teşekkür ederek karnelerini aldılar. Bir sonraki dönemde buluşmak dileğiyle vedalaştılar. Vedalaşmada duygusal anlar yaşandı.
Adapazarı İmam Hatip Ortaokul Müdürü Ömer Bayraktaroğlu “2016-2017 Eğitim ve Öğretim döneminin yarıyıl tatilinin öğrencilerime, ailelerine ve öğretmenlerime hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilere yarıyıl sebebiyle dağıtılan karneler son değil ama gelişen eğitim süreci açısından yine de önemli bir belgedir. Okul olarak başarılı bir yarıyıl eğitim dönemi geçirdik. Ortaokulumuzda eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizin çoğu takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi. Buna karşılık karnesinde düşük not olan öğrencilerimizde var bu konuda velilerimize düşen bu durumda çocuklarımızın şevkini kırmadan bunu nasıl giderebileceklerini düşünmeleri ve davranmalarıdır. Aynı zamanda çocuklarını her zaman desteklemeleridir. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi konusunda ellerinden gelen gayreti her zaman göstermektedirler. Bu çocuklar bizlerin geleceğidir. Çocukları ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemiz güzel günlere yelken açacaktır. Emeği geçen okul öğretmenlerine, öğrencilere, idarecilere ve velilerimize de ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi. 

Editör: Haber Merkezi