Mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren jeneratörler, hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sunmak isteyen işletmeler için en temel ihtiyaçlardır. İşletmenin hacmine bağlı olarak farklı güç aralıklarında üretilmesi mümkün olan bu ürünlerin stand by ve prime olarak üretilmesi mümkündür.

İhtiyaca Yönelik Çözümler ile Teksan Jeneratör Modelleri

Özellikle elektriğe ulaşmanın mümkün olmadığı yerlerde hizmet sunan işletmeler için “ana güç kaynağı” işlevi görecek prime jeneratör modelleri, herhangi bir nedenle meydana gelen elektrik kesintisi anında devreye girmek için ise stand by jeneratörler kullanılmaktadır. Bu çerçevede müşterinin ihtiyaçlarının gözetildiğini, bu sebeple ise ürünlerin stoklanmak yerine talep doğrultusunda üretildiğini söylemek mümkündür.

Yoğun Ar&Ge çalışmalarıyla ihtiyaçlara yönelik seçim imkanı yaratmayı amaçlayan Teksan ise ürünlerin hem daha dayanıklı hem de daha işlevsel olması için geliştirmeler yapmaya devam etmektedir. 3000 saatlik tuz testi sertifikası alarak dış kabinin dayanıklılığını kanıtlayan firmanın aynı zamanda sismik sertifika alması da bunun göstergesidir. Bu sayede ürünler 9 şiddetindeki depreme kadar ara vermeden çalışabilmekte, bu ise sunulan hizmetin ve gerçekleştirilen faaliyetin kesintisiz bir şekilde ilerletilmesini mümkün kılmaktadır.

İhtiyaçlarınıza yönelik çözümler getiren Teksan jeneratör modellerini incelemek için https://www.teksan.com/tr/jenerator/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi