İstişarelerde bulundu

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak’ı ziyaret ettik. Gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Kılıçaslan: ''Misafirperverlikleri için Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak'a teşekkür ediyoruz'' dedi. İYİ Parti Sakarya teşkilatı ve Kocaali teşkilatı daha sonra  Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek esnafın son zamanlarda içinde bulunduğu sıkıntılar konusunda istişarelerde bulundu.

Çiftçinin menfaatini korumak

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca’yı da ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Ziraat Odalarının temel görevlerinden birisinin de çiftçilerin menfaatlerini korumak olduğunu söyledi. Ziraat Odalarının çiftçilere her türlü desteği sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu belirten Kılıçaslan: “Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Ziraat Odaları ülkemiz ve çiftçimiz için çok büyük hizmetler yapmaktadır'' diye belirtti.

Teşekkür etti

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çobansayvant Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Açıklanan fındık fiyatları ile ilgili şikayetlerini dinleyen İYİ Parti Sakarya Teşkilatı, misafirperverlikleri için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi