Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç sektörel istişare toplantılarını çok önemsediğini belirterek, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Genç konuşmasında üye memnuniyetini yönetim anlayışının merkezine yerleştirdiklerini belirterek , “üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik olarak daha fazla üyemiz ile de biraraya gelmek istiyoruz. Bu gün ilkini gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımızı borsamız kotasyonunda bulunan diğer sektörlerde de faaliyet gösteren üyelerimizle gerçekleştirme arzusu içindeyiz. Üyelerimizin borsa ile iletişimini arttırmak istiyoruz. Borsa ne iş yapar algısını değiştirmek istiyoruz. Gelen talepler doğrultusunda lobicilik faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Bunun içinde üyelerimizin talepleri bizim için çok kıymetli. Bu toplantıların haricinde, tüm talep ve sorunlarınızı meslek komitelerimiz aracılığıyla her zaman bizlere iletebilirsiniz. Borsa olarak yaşadığımız sorunları ve çözüm önerilerini ilgili kurumlara ileterek üyelerimize fayda sağlamak için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz. ’ifadelerini kullandı.

Fındık sektöründe faaliyet gösteren üyelerin talepleri, sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda, katılımcılar verimli bir toplantıda bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek görüş ve taleplerini aktardılar.

Editör: Haber Merkezi