Türk-İş Sakarya İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sakarya Şubesi Başkanı Cemal Yaman, sendika temsilcileri ile birlikte Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya “Hayırlı olsun.” ziyaretinde bulundu.

“DESTEK VERECEĞİZ”
Adapazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Cemal Yaman, sendikalar için gurur verici bir gün olduğunu aktardı. Işıksu’nun başkan olarak Adapazarı’na hizmet etmesinden duydukları mutluluğu paylaşan Yaman, “Sayın Başkanımızın geçmişi bizim camiamızda saklıdır. Sendikalarımızın, hepimizin sorunlarını ve taleplerini en güzel anlayacak olan da Sayın Başkanımızdır. Çok sevindik, elimizden gelen desteği vereceğiz. Allah çalışmalarında muvaffak eylesin.” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Gösterilen teveccühten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Mutlu Işıksu, “Bu camiada yetiştim. 25 yılım, güzel hatıralarım var. Sabrı, yardımlaşmayı ve emeğin değerini bu camiada daha iyi öğrendim. Bende etkisi ve katkısı çok büyüktür. Cemal Yaman başkanımızla ve tüm sendikalarımızla her zaman beraberiz. Adapazarı, birlik ve dayanışmanın merkezidir. Hep birlikte şehrimize en güzel hizmetleri sunmak için gayretle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi