Sakarya Barosu, 1-2 Ekim'de yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda, yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Seçime bir aya yakın bir süre kalırken, Sakarya Barosu'nun 11 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen 54. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen ve Sakarya Barosu'nun ilk kadın başkanı olan İlknur Ebiz Yıldız, Ekim ayında yapılacak genel kurulda Baro Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 55. dönemde Sakarya Barosu Başkanlığına aday olduğunu duyuran Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

* Değerli meslektaşlarım, ben değil biz demek için çıktığımız bu yolda, Sakarya Barosu 54. dönemde bizi Sakarya Barosu’na Başkan olmak onuru ile tanıştırdı.

* Temel ilkesi şeffaf, çoğulcu, katılımcı, ötekileştirmeyen, dayanışmayı önceleyen yönetim vizyonumuzla  Cumhuriyet değerlerinden ayrılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz.

* Hak, hukuk, adalet için çıktığımız bu yolda hukukun üstünlüğünü savunma için, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın artık katlanılmaza dönüşen sorunlarına çözüme dair katkı sunmak için, toplumun kırılgan gruplarının hak savunucusu olmak için, 13 aydır bitmeyen irademizle çalıştık.

Editör: Haber Merkezi