Program, Tasavvuf müziği dinletisi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Ezan-ı Şerifin Okunması ile başladı. İftar programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, iş dünyasından önemli isimler, siyasiler, uluslararası öğrenciler, Sevgi Evlerinden öğrenciler ve STK temsilcileri katıldı.

“GELECEĞE PLAN YAPIYORUZ”

Programda konuşan SATSO Başkanı Akgün Altuğ; “Sakarya Türkiye'nin güzel şehirlerinden biri. Allah bizi bu güzel şehirde yaşamayı nasip etmiş. Biz iş adamları olarak her ay bir araya gelip şehrin geleceğine dair planlama yapıyoruz. Hem atanmışlarla hem de seçilmişlerle birlikte şehrimizi daha iyi yerlere getirmek için planlamalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

32. YILINI KUTLADI

Akgün Altuğ’un konuşmalarının ardından yönetim kurulunu tebrik eden MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan Alperen; “Sakarya şubemizin düzenlemiş olduğu bu iftara yurt dışından öğrenci arkadaşlarımızda var. Bu mübarek ayda birlikte olmaktan çok mutluyum. 1998 yılında kurulan MÜSİAD 32. yılını kutlayacak. İnşallah daha nice yıllara gideriz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan iftar programında düşüncelerini aktaran AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise “Bu iftar sofrasında bizi buluşturduğu için başkanımıza teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimiz bozmasın” dedi. Şevval GEÇİN

Editör: Haber Merkezi