Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Ziya Akar, Genel Sekreter Av. Fatih Birkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Yeliz Aydın, Av. İlknur Ebiz Yıldız, Av. Talha Toçoğlu ve Av. Tolga Kırtay’ın da katıldığı ziyarette gündem hukuk ve güvenlikti.
İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın da bir hukukçu olmasından dolayı ayrıca memnun olduklarını ifade eden Başkan Kazan: “Valimiz ve emniyet müdürümüzün de hukukçu olması hem şehrimiz hem de bizim için mutluluk verici bir durum çünkü hukukçuları yine en iyi hukukçular anlayacaktır. Tam da hukuka, adalete, demokrasiye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde aynı dili konuşabilmek bizler için çok önemli.  Hepimiz bu şehrin barışı, huzuru için çalışıyoruz. Bu temenniler ile şehrimizin emin ellerde olduğuna inanıyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Kazan ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan baro heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, hak, hukuk, hakkaniyet ile Sakarya’ya hizmet edeceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi