CUMHURİYETİMİZİN 98.YILI
Hendek Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bir dizi etkinlikle kutlayacak. Cumhuriyetin 98. kutlamaları 28 Ekim Perşembe günü Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başlayacak. Hendek Kaymakamlığı tarafından belirlenecek saatte yapılacak olan çelenk sunma töreninin ardından resmi kutlama programları yapılacak. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yapılacak olan etkinliklere tüm Hendek halkını davet ederek belediye tarafından hazırlanan programları duyurdu.

SERGİ VE MOTOSİKLET SÜRÜŞÜ
Babaoğlu açıklamasında şunları söyledi; “Belediyemizin hemen önündeki Muammer Sencer caddesinde, “Cumhuriyet ve Atatürk” konulu sergi açılacak. İki gün açık kalacak serginin ardından 29 Ekim Cuma günü saat 15.00’da Bayraktepe’den başlayarak şehir merkezinde son bulacak olan ‘Motosiklet sürüşü’ yapılacak. Cumhuriyet sürüşüne çok sayıda motosiklet tutkununun katılmasını bekleniyoruz.

CUMHURİYET KONSERİ
Motosiklet sürüşünün ardından Atatürk Parkı içinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binası önünde Cumhuriyet konseri yapılacak. Gençlik şöleni havasında gerçekleşecek olan ve 16.00’da başlayacak konserimizde İkiye On Kala, Doğan Yılmaz ve Sonuç sahne alacak. Cumhuriyetimizi bu güzel günde coşkuyla doya doya kutlayacağız. Etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz.

98.YIL KUTLU OLSUN
Büyük Türk Milletinin destansı mücadeleleri sonrasında ilan ettiği Cumhuriyet, Milli Tarihimizin altın nişanesi, özgürlüğümüzün ve Büyük Türkiye’nin teminatıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve necip Türk Milletinin bizlere emaneti olan Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Vatanımıza, bayrağımıza ve Aziz Türk Milletine kast eden alçaklara geçit vermeyeceğiz. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacaktır. Cumhuriyetimizin 98.yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatan için can veren tüm aziz şehitlerimizi ve muhterem gazilerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi