Çelenk sunulmasının ardından 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni Hendek Noksel İlkokulunda devam etti. Noksel İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene Hendek Kaymakam Vekili Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erhan Sunman, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.

HEYECAN VE GURUR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası başlayan tören Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ın konuşması ile devam etti. Doğan konuşmasında, “Yeni bir Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve Ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum. Eğitime değer vermek, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlardan biridir diyen Doğan, yeni Eğitim ve Öğretim yılımızda 873 Personelimiz ile birlikte Temel Eğitimde 10286 ve Orta Öğretimde 4047 olmak üzere toplamda 14333 Öğrencimiz ile 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılımızı başlatmış bulunmaktayız” diye konuştu.

ORTAK AMAC

Öğrenci Velilerine seslenen Doğan, Devletimizin, bizlerin ve sizlerin ortak amacı Öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi Öğrencinize ve Okulunuza sahip çıkmaktır. Onlara güveniniz ve güven veriniz diye konuştu. Doğan, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının öncelikle Milletimize, Öğrenci, Öğretmen, Yönetici ve Velilerimize hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım diyerek sözlerinin sonlandırdı. Konuşmaların ardından Noksel İlkokulu Öğrencilerinin hazırladığı Şiir, Koro ve Halk oyunları gösterileri misafirler tarafından ilgiyle izlendi. Gösterilerin ardından Protokol üyeleri daha sonra sınıfları gezerek Öğrenci ve Öğrenci Velileri ile birlikte fikir alış verişinde bulunmalarının ardından program son buldu.

Editör: Haber Merkezi