Hendek Akova mahallesi Atmaca Petrol İstasyonunun marketine giren araç ve işyerinden büyük çapta maddi hasar oluşurken sürücü hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre  Akova mahallesi Atmaca  Akaryakıt tesislerinin marketine giren kişinin  Lütfüyeköş mahallesi muhtarı İsmail Yılkın olduğu, bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile kazanın oluştuğu ileri sürüldü. 

5 DAKİKA FARKLA!
Mahalle sakinlerinin genellikle oturup günün stresini  attıkları akaryakıt tesisindeki markette kazanın yaklaşık 5 dakika kadar öncesinde yine oturuyor oldukları , kendilerinin ayrılmalarının akabinden kazanın meydana geldiği öğrenildi.
BELEDİYE  KASİS YAPMIYOR
 Büyükdere mahallesi muhtarı  Adem Demir’e mahalle sakinlerince çok defalar yan yola kasis  istedikleri, mahalle muhtarınında Hendek Belediye Başkanlığına defalarca  kasis yapılması yönünde müracaatta bulunduğu öğrenildi.  Bahse konu olan akaryakıt istasyonunun yaklaşık 200 metre yukarısında Akoca İlköğretim Okulunun da bulunduğu benzer kasis isteğinin okul önü içinde yapıldığı ancak Hendek Belediye başkanı Babaoğlu tarafından yapılmadığı iddia edildi.   

Editör: Şevval Geçin