İlçenin dört bir yanında yol bakım-onarım-yenileme çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, Hacıkışla mahallesinin yıllardır süren sorunlarını çözüme kavuşturdu. Farklı sokaklarda toplamda 6 bin 350 metrekarelik alanda kilitli parke çalışması yapan ekipler, Hacıkışla’da ulaşım ve yaya güvenliği adına bazı noktalarda da yaya yolları inşa etti. Modern ve konforlu bir hale gelen sokaklarda yağmur suyu alt yapı çalışması kapsamında 8 ayrı noktada yağmur suyu hattı/ızgara çalışması tamamlandı. Böylelikle vatandaşlar yazın tozdan kışın çamurdan kurtuldu. Ekiplerin tamamlanan çalışmalarıyla mahallede yüzler gülmeye başladı.

MUHTAR ÇOLAKOĞLU

Yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu söyleyen Hacıkışla Mahalle Muhtarı Osman Çolakoğlu, “50 seneden beri köyümüze bir kamyon çakıl dahi dökülmemişti. Başkanımız sağ olsun 5 sokağa parke taşı döşeyerek hizmete sundu. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na köyümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinlerinden Kenan Sürme, Yıllardır beklediğimiz hizmet sonunda geldi. Yapandan, yaptırandan, sebep olandan Allah razı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN BABAOĞLU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “91 mahallemizin her birinin farklı sorunları eksiklikleri var ve hizmet öncelikleri farklı. Eksikleri tespit edip hangi mahalleye hangi hizmet gerekiyorsa imkanlarımız dahilinde var gücümüzle yapmaya çalışıyoruz. Hacıkışla Mahallemizin uzun yıllardır yaşadığı sorunu ekiplerimizin hummalı çalışmaları neticesinde tarihe gömdük. Yaptığımız işlerden sonra güzel şehrimin güzel insanlarının bir duasını almak, bir tebessümünü kazanmak günün sonundaki en büyük mutluluğumuz oluyor. Hendek halkına eksiksiz hizmet sunabilmek için ekiplerimiz aralıksız çalışmaları sırasıyla mahalle mahalle devam edecek.” dedi.

Editör: Haber Merkezi