Çalışmalarına aralık vermeden devam eden beden atölyesi Hendek’te ki alt yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor. Profesyonel kadrosu ile ilçe merkezinde bulunan güreş ihtisas binasında başlattığı jimnastik branşına ilgi katlanarak artıyor.
Beden Atölyesi Spor kulübü Başkanı Rıza Yetim kurslara yoğun ilginin olduğunu ve bundan dolayı mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.
jimnastikte profesyonel ekiplerinin yanına basketbola Sakarya basketle damga vurmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Rıza Yetim “Beden atölyesi yüzmede artık çocuklarımızın lisanslandırılıp yeni Betül Küçük’ler çıkarmayı hedefliyor. Sakarya Basket ile yapılan görüşmelerde artık Hendek’teki basketbol sporcularının takım sporlarına yönelik önlerinde birinci ligde oynayan bir takım olması minik sporcularımızı da iştahlandırdı. Voleybol’da da Hendek’e damga vuran Antrenörlerle artık okullarda ve takım sporlarında hedeflere yönelik çalışmaların devamı niteliğinde başarı odaklı çalışmaların devam ettiğini ve bu spor hareketini tüm Hendek geneline yaymayı düşündüklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi