Ekipler bu hafta sonu Kargalı Yeniköy, Servetiye, Kargalıhanbaba ve Büyükdere mahallelerinde asfalt çalışmasını tamamlarken, Beyköy Mahallesinde ise asfalt çalışmaları devam ediyor.
Hendek Belediyesi Eylül Ayı ile birlikte asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Şu ana kadar 18 bin ton asfalt seren ekipler, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Asfalt sezonu sona yaklaşırken, ekipler Yeniköy, Yeniyayla, Servetiye, Kargalıhanbaba, Büyükdere ve Beyköy Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yaparlarken Yeniyayla mahallesinde satı kaplama yapıldı. 

İLÇEDE YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “İlçemiz geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Hendek Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Başta yeni yol yapımı, yol açımı ve asfalt serimi olmak üzere, birçok yatırımımız hızla devam ediyor. Asfalt çalışmamız hava şartları el verdiği sürece devam edecek.” dedi. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi