HİZMETLER ARTACAK
Vatandaşa yönelik hizmet kapasitesini günün şartlarına göre revize ederek yenileyen, güçlendiren ve arttıran Hendek Belediyesi diğer yandan araç parkını da genişletiyor. 2019’dan bu yana hepsi yeni olan 1’i mini 2 ekskavatör ve 2 çöp kamyonunu Hendek halkının hizmetine sunan Hendek Belediyesi ilçeyi kazandırdığı yeni çöp kamyonu ile hizmet kalitesini arttırmayı hedefliyor.

SON MODEL ARAÇLAR
Aracın teslim alınarak Hendek’e getirilmesinin ardından konuyla ilgili bilgilendirme yapan Başkan Babaoğlu, “ 7 metreküp hidrolik sıkıştırmalı son model Isuzu NPR çöp kamyonunu araç filomuza dahil ettik. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek adına başlattığımız çalışmalara her geçen yenisini ekliyor, haklı gurur ve sevinç yaşıyoruz ”dedi.

ŞEHİRCİLİK ÇALIŞMALARI
Başkan Babaoğlu, “Her alanda güçlü ve planlı bir şekilde büyüyen Hendek geleceğe güvenle bakıyor. Hendek Ehline Emanet diyerek çıktığımız bu yolda çok şükür şehirciliğin gerekliliklerini bir bir hayata geçirip örnek olmaya devam ediyoruz. Alt ve üst yapısıyla güçlenen sosyal ve kültürel alanda farkını ortaya koyan Hendek vatandaş memnuniyetini alan çalışmalarıyla da ön plana çıkıyor” ifadelerine yer verdi.

KURUM VE BÜLBÜL’E ÖZEL TEŞEKKÜR
Birde teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Babaoğlu, “Sayın Bakanımız Murat Kurum ve MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül başta olmak üzere emeği geçenlere Hendek halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi