"YANINIZDAYIM"
Terminalde düzenlenen törene Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Varlıca, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar katıldı.  Düzenlenen törende konuşan Başkan Babaoğlu, şoför esnafının yaşadığı tüm zorlukları çok iyi bildiklerini ifade ederek, esnafın her zaman yanında olduklarını söyledi. 

----

 

MEMNUNİYET ÖNEMLİ
Babaoğlu, “Terminalde esnafımız için yeni bir hizmet dönemi başladı. Araç filosu 15’ten 24 çıkarıldı. Son model araçlarla 24 araçlık filoyla halkımıza hizmet verecek olan esnafımızı tebrik ediyorum. Adapazarı-Hendek arasında ulaşımı sağlayan esnafımızın kaliteli, güvenli ve konforlu bir ulaşımdan yana olduklarını bir kez daha gördük. Allah yolunuzu açık etsin, kaza bela vermesin. Şoför esnafımıza ve Hendekimize hayırlı olsun” dedi.  

----

 

İHALE SÜRECİ
Konuşmaların ardından yeni araçlar, kooperatif üyesi esnafın kendi arasında çalışma düzeni ve yeni hizmet dönemi için kurban kesildi.  Bilindiği üzere Hendek Belediyesi tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesine devredilen terminal, Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılmış ihaleyi Hendek Gül Koop kazanmıştı.

Editör: Haber Merkezi