Bayramlaşma programına, Kaymakam Orhan Burhan, Eski Devlet Bakanı Nevzat Ercan,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Askerlik Şubesi BaşkanıAsteğmen Hüseyin Cevahir, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Emniyet Müdürü İsmail Baş, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

NİCE BAYRAMLARA

Programın açılış konuşmasını yapan Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “ Güzel bir bayram geçiriyoruz. Dünya’nın her yerinde sıkıntıda olan, darda olan Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan yardım diliyorum İnşallah en kısa zamanda bizler gibi huzur içerisinde yaşamalarını diliyorum. Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, daha nice bayramlara birlik ve beraberlikle ulaşmayı diliyorum.  “ Dedi. “

SORUNSUZ KURBAN KESİMİ

Kaymakam Orhan Burhan da konuşmasında “Bu yıl bir gün ara ile iki bayramı birarada kutladık. İlçemizde belediyemizin aldığı tedbirler sayesinde sorunsuz bir şekilde kurban kesimi devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, katılımlarından doları eski Devlet Bakanımız Nevzat Ercan’a da şükranlarımızı sunuyoruz “ dedi.

Bayramlaşma programı sonrası, müftülük bahçesinde protokol mensupları vatandaşlarla sohbet edip çay içti. Bayramlaşma programı, emniyet, jandarma, huzurevi ve hastane ziyaretinden sonra sona erdi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Hendek Melek Nişancı Huzurevi’ne, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve daire amirleri hazır bulundu. Sakarya Valisi  Balkanlıoğlu ve Protokol üyeleri huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaştı.

Editör: Haber Merkezi