OKUMA YAZMA SONUNA KADAR DEVAM 
Okuma yazma seferberliğinin ilçede okuma yazma bilmeyen son vatandaşın Okuma yazma öğrenene kadar devam edeceğini belirten Kaymakam Orhan Burhan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün’de Polis ve Jandarma bölgelerinde gerçekleşen asayiş olayları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda ilçenin bir çok kesimine kurulan Kent Güvenlik Sistemi kameraları Mayıs ayı içerisinde faaliyete geçeceği belirtildi. Muhtarlar SEDAŞ ve Telekom ile ilgili sorunların devam ettiğini dile getirerek bu konuda çözüm bulunması yönünde taleplerini ilettiler.
PTT ile ilgili dağıtımda sorunların devam ettiğini dile getiren Muhtarlar tebligatların vatandaşların bizzat kendi kapılarına bırakılması yönünde talepte bulundular.

KATILANLAR
Ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşen Nisan ayı toplantısına Kaymakam Orhan Burhan, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Daire Amirleri, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Muhtarlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi