Küçük Sanayi Sitesi halı sahada düzenlenen seçime Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Fatih Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkan Yardımcısı Mustafa Turnacı, Muhtarlar ve Kooperatif üyeleri katıldı.

TEŞEKKÜR

Divan Başkanı Halil İbrahim Uygun Katip ise Fahri Emre Genç oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Seçime Aday olmayacağını dile getiren ve 30 yıldır Başkanlık görevini yapan Cengiz Varlıca görev yaptığı süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti ve seçimin hayırlı olması temennilerini iletti.

30 yıldır Kooperatif Başkanlığı yapan Cengiz Varlıca ve 30 yıldır Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Rauf Bağdatlı’ya hizmetlerinden dolayı Kooperatif üyeleri adına MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca plaket takdim etti.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

108 Üyenin oy kullandığı iki adaylı seçimde Asil ve vekalet oyların 56’sını alan Sedat Demirel Başkan olurken, rakibi Barış Çolak ise 52 oy aldı. Yapılan seçim sonrası Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı olan Sedat Demirel “Büyük Başkan” tezahüratları ile tebrikleri kabul etti.

30 yıldır Kooperatif Başkanlığı yapan Cengiz Varlıca seçime giren her iki adayında elini kaldırarak Başkan ve Başkan adayını tebrik etti. Kooperatif Başkanı Sedat Demirel 30 yıldır görev yapan Cengiz Varlıca’ya Yönetim Kurulu üyelerine, rakibi Barış Çolak’a, Kooperatif Üyelerine ve Seçime katılan herkese teşekkürlerini iletti.

YÖNETİM KURULU

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı olan Sedat Demirel’in Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Yusuf Olgun, Seyfi Ateş, Murat Kutlu, Hüseyin Sarıca, Fahri Emre Genç, Murat Menteş

Denetleme Kurulunda ise Mücahit Çalman ve Yılmaz Ersoy yer aldı. Mehmet KAVİS

Editör: Haber Merkezi