Hendek Kaymakamlığı, Hendek Jandarma Komutanlığında görevli personelleri göstermiş oldukları üstün, başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Hendek Kaymakamı Orhan Burhan tarafından Hendek Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün önderliğinde uyuşturucu ile mücadelede başarılı çalışmalara imza atan personellere Başarı Belgeleri takdim edildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE
Jandarma Personellerinin yaptığı başarılı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade eden Burhan,  Jandarma Komutanlığımız özellikle son bir ayda pek çok başarılı uyuşturucu operasyonuna imza attı. Bizlerde yapmış oldukları çalışmalardan duyduğumuz memnuniyeti başarı belgeleri ile ödüllendirme ihtiyacı hissettik. Uyuşturucu ile mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Bu anlamda özellikle son aylarda yapmış oldukları operasyonlardan duymuş olduğumuz memnuniyeti dile getiriyoruz.

Emniyetimiz de başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor ve başarılı çalışmalara imza attılar. Bir sonraki aşamada Emniyet Teşkilatımızı da ödüllendireceğiz.

ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Emniyetimizi sağlamak için 24 saat özveri ile çalışıyor Jandarmamız Emniyetimiz son zamanlarda gerek araç ve gereç, gerekse personel yönünden olsun kendisini yeniledi. Bunun sonuçlarını da sahada hizmet olarak görmeye başladık. Trafikten hırsızlığa, uyuşturucu ile mücadeleden silah kaçakçılığına pek çok başarılı operasyona imza atıyorlar. Jandarmamıza ve Emniyet Teşkilatlarımıza göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başarılarımızı bu şekilde ödüllendirmeye devam edeceğiz diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi