TBB’NİN ARDINDAN BAKANLIK
Hendek Belediyesi, halkın huzurla yaşayabileceği temiz bir çevre yaratmak adına araç filosunu güçlendirmeye ve her geçen gün araç parkını bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Daha önce Türkiye Belediyeler Birliğinden (TBB) hibe sıfır çöp kamyonu teslim alan Hendek Belediyesi, bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığından destek aldı.

7,5 TON KAPASİTELİ
Hendek'e daha iyi ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermek adına çalışmalarını sürdüren Hendek Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen tam donanımlı 2020 model 7,5 ton kapasiteli (Ford Cargo ) çöp kamyonunu araç filosuna kattı. Bakanlık tarafından hibe verilen araç Başkan Babaoğlu tarafından teslim alındı.

GÜÇLÜ VE PLANLI HİZMETLER
Aracın hayırlı olmasını dileyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Artan hizmetlerimizi yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz araç filosu ile daha kaliteli bir hale getiriyoruz. Alınan bu yeni araçla birlikte güçlü ve planlı bir şekilde büyüyen Hendek’in ihtiyaçları karşılanacak. Aracımızın İlçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Sn. Muhammed Levent Bülbül’e teşekkür ediyorum. Her alanda gelişen ve çalışmalarıyla göz dolduran Hendek’te daha iyi hizmetler için çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz ”dedi.

Editör: Haber Merkezi