BAYRAM TELAŞI
Hendek Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Şeyhler Mahallesinde açık kanal temizliği, Eski Bıçkı Mahallesi’nde yol genişletme, Kazimiye Mahallesi’nde tarla yolları malzeme serimi ve Kadifekale Mahallesi’nde de yol bakım çalışmasına devam ediyor. Ekipler ayrıca ilçenin çeşitli yerlerinde kilit parke çalışmalarına yaparken, mezarlıklar ve sokaklar bayrama hazır hale getiriliyor.

TÜM MAHALLELER
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gelen talepler doğrultusunda planlamanın yapıldığını ve ekiplerin yönlendirildiğini belirterek, “Hendek’in daha da gelişmesi adına yoğun gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 91 Mahallemizde ekiplerimiz tespitler doğrultusunda planlı bir şekilde çalışmalarını yapıyor. Ayrım yapmadan tüm mahallelerimize tespitler noktasında hizmet veriyoruz” dedi.

HUZURLU BAYRAMLAR
Ekiplerin bayram öncesi hazırlıklarına hız kattığını ifade eden Başkan Babaoğlu, “Hendek halkının bayramı en iyi şekilde karşılaması ve geçirmesi için çalışıyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin, Sakaryalıların, soydaşlarımızın ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlarım” dedi

Editör: Haber Merkezi