Tatilin son günlerinde enerji depolamak isteyen miniklerin tatlı heyecanına ortak olan Agora AVM, birbirinden güzel etkinlik ve avantajlı kampanyalar hazırladı. Çocuklar “Bulutlar Ülkesi”müzikal tiyatro oyunu ile eğlenirken aileleri de düzenlenen kampanyaya katılarakbirbirinden güzel kırtasiye ürünü ve çeşitli hediyelerin sahibi oldu. Pedagojik gelişimde hayal gücünün önemini masalsı bir kurguyla dramatize eden“Bulutlar Ülkesi”müzikal çocuk oyunu, okullar açılmadan önce Agora Alışveriş Merkezi’nin minik ziyaretçilerine motivasyon kaynağı oldu. Eğitim - öğretim dönemi öncesi yepyeni bir tiyatro oyunu ile çocukları karşılayan Agora Alışveriş Merkezi,müzik ve sahne şovlarının bir arada olduğueğlenceli bir o kadar da eğitici tiyatro oyunu ‘Bulutlar Ülkesi’ni saat 15.00 ve 18.00’da 2 seans olmak üzere, -1. Kat etkinlik alanındaizleyicisiyle buluşturdu.Hayal gücü çok geniş olan Yusuf’un Bulutlar Ülkesi’nin kayıp kralını geri getirmeye çalışırken karşılaştığı maceraları anlatan tiyatro oyununda, çocuklar eğlencenin tadına vardı.

HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULDU

Okula dönüş etkinlikleri kapsamında 15-17 Eylültarihleri arasında,tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Agora Card sahibi 550’yi aşkınkişi aynı güne ait fiş/faturasını danışma noktasına işletipanında kazançarkını çevirdi veçeşitli hediyelerin sahibi oldu. Okul çantasından kuru boyaya, sulu boyadankalem setine, Agora Sinema biletinden Agora Eğlence Merkezi oyun kartına kadar daha birçok sürprizhediye kazanan çocukların neşesi görülmeye değerdi.

DOPDOLUYDU

Her cumartesi ve pazar gerçekleşen eğitici ve eğlenceli atölye çalışmaları ile çocukların ve ailelerin vazgeçilmezi haline gelen Agora Çocuk Kulübü;16-17 Eylültarihlerinde saat 13.00-18.00 arasında Agora Alışveriş Merkezi 1. kat etkinlik alanındaminiklerle buluştu.Agora Çocuk Kulübü’nün minik ziyaretçileri 16 Eylül Cumartesi günü Keçe Atölyesi’nde yaratıcılıklarını kullanıp harika kalem kutuları tasarlarken,17 Eylül Pazar günü Bez Oyuncak Yapım Atölyesi’ndeel becerilerini geliştirerekkendioyuncak bebeklerin yaptılar. Her Cumartesi-Pazar 1. kat etkinlik alanında düzenlenen ve yoğun ilgi gören Agora Çocuk Kulübü etkinliklerine saat 13.00-18.00 arasında katılım gösterebilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi