Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kazandırılan otoparkın hizmet sunmaya başladığını açıkladı. Yeni çalışmayla hastanede yaşanan parklanma sorununun önüne geçileceğini aktaran Başkan Toçoğlu, hizmete başlayan otoparkın tüm Sakaryalılara hayırlı olmasını temenni etti.

PARKLANMAYA ÇÖZÜM
Başkan Toçoğlu, “Daha önce hastanede incelemelerde bulunmuş, bölgeye bir otopark kazandıracağımızı dile getirmiştik. Geçtiğimiz günlerde de Milletvekillerimizle alana gelerek, çalışmaları yerinde inceledik. Bugünde otoparkımızın tamamlandığını ve hizmet sunmaya başladığını ifade etmek istiyorum. 300 araçlık otopark ile yaşanan parklanma sorununu çözüme kavuşturmuş olduk. Hayırlı olsun” dedi.

DAHA RAHAT ULAŞIM
Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “Bölgede yaşanan otopark sorununu çözüme kavuşturacak bir çalışma oldu. Sadece otopark konusu değil, hastaneye ulaşımı da kolaylaştıran değişiklikler yaptık. Poliklinik girişlerimiz açıldı. Acil giriş-çıkışlarında da düzenlemeler gerçekleştirdik. İnşallah vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde hastaneye ulaşabilecekler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi