‘GÜZEL ÖRNEKLER VAR’
Vali Ahmet Hamdi Nayir dün gazetemizi ziyaret etti. Vali Nayir ziyarette yaptığı konuşmada, şehrin güzelliklerinin daha çok ön plana çıkarılması gerektiğinin altını çizdi, “Bu şehrin geçmişinde de, bu gününde de güzel hikayeler ve güzel örnekler var. Bunları daha çok haberleştirmelisiniz” diyen Vali Nayir, “Bir şehirde birlikte yaşayanlara hemşehri denir. Bu şehirde 1 milyon kişi birbirinin hemşehrisidir. Olumsuz görüntülere hep birlikte itiraz etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

TÜM YÖNLERİYLE CANLI
Gazetemizle ilgili Genel Müdürümüz Zeki Aydıntepe’den bilgi alan Vali Nayir, ilimize dair izlenimlerini paylaştı. Göreve geldiği günden bu yana Sakarya’yı tüm yönleri ile çok canlı  bulduğunu belirten Nayir, şehrin hareketli bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Vali Nayir, “Şehir siyasetiyle, sporuyla, sivil toplumuyla, turizmiyle, sanayisi ve tarımıyla ve de insanlarıyla hareketli bir şehir” diye konuştu.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Yeni Sakarya’yı ziyaretinde genel müdürümüz Zeki Aydıntepe ile görüştü. Gazetemizin çalışmaları hakkında Aydıntepe’den bilgi alan Vali Nayir, Sakarya’nın geçmişi ve bugünü iile ilgili güzelliklerin yansıtılmasında basına büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Editör: Haber Merkezi