Marmara bölgesinde ikamet edenlerin özellikle yaz aylarında hafta sonları birkaç günlüğüne gidip kafa dinleyerek tatil yapmalarını sağlar. Yıl boyunca birçok ziyaretçisi bulunan İstanbul iline bağlı Şile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken şirin bir yerleşim yeridir. Tatilinizi keyifle ve ihtiyacınız olan tüm imkanların bulunduğu farklı alternatiflerin bulunduğu Şile otelleri hafta sonları güzel bir tatil yapma imkanı sunar. Doğa ile içiçe olarak denizin ve kumun tadını çıkarabilirsiniz. 

Şile'de Görmeniz Gereken Yerler

    Şile’de hem tatilinizi yapıp otellerin sunmuş oldukları havuz ve farklı alternatiflerden faydalanıp ayriyetten denize girerek vaktinizi güzelce geçirebileceğiniz gibi çevreyi dolaşarak Şile’nin güzel yerlerini keşfedebilirsiniz. Şile kalesini ziyaret edip sonrasında Gürlek mağarasını görebilirsiniz ve Ağlayan kayayı görmeye giderek burda eşsiz manzara eşliğinde denize girerek yüzme imkanı vardır. Saklı gölü ziyaret edip yeşilliğin her tonunu görebilir ve keyifle burada bulunan mekanlarda çayınızı kahvenizi içebilirsiniz. 

Şile'de Konaklama

    Tatilinizi Şile’de geçirmek isteyenlerin konaklama olarak kullanabileceği birçok farklı özellikleri bulunan otel seçenekleri vardır. Ev ortamı rahatlığını sunan apart otel seçenekleri ile tatilinizi yaparken aynı zamanda dinlenmenize yardımcı olur. Deniz manzaralı beş yıldızlı otel seçenekleri ve havuz olanaklarının bulunduğu otel seçenekleri arasında size en uygun oteli seçebilirsiniz. Şile otel fiyatlarını neredekal.com üzerinden inceleyebilir ve otellerin sunmuş oldukları hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi