HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız, 1 Temmuz 2021 tarihinde HAK-İŞ Sakarya İl Başkanı Mesut Gökdemir, Özçelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rifat Kurt, Öz Sağlık-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Kamil Bilgin, Öz Büro-iş Sendikası Sakarya İl Başkanı Esin Sancaklı, Öz Orman-İş Sendikası Kocaeli Sakarya Bölge Başkanı İslam Şişman ve işyeri sendika temsilcileriyle bir araya geldi. HAK-İŞ Sakarya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, HAK-İŞ İdari İşler Müdürü Recep Bişkin ve HAK-İŞ Uzmanları Fatoş Can, Mustafa Sema Sürücü ve basın mensupları katıldı.

SENDİKAL MÜCADELE
HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın Sakarya iline selamlarını iletti. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak çok yoğun ve kapsamlı bir sendikal mücadelenin içerisinde olduklarını vurgulayan Yıldız, “Ankara'da çok yoğun programlar yapıyoruz. Ankara’da yaptığımız çalışmalar kadar illerimizde de aynı paralelde ve aynı yoğunlukta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir program dahilinde bütün illerimizi dolaşıp, İl Başkanlarımızın liderliğinde bütün şubelerimizle, temsilcilerimizle sendikal mücadelemizin geleceği için bir gayreti, bir planlamayı, bir değerlendirmeyi ortaya koyuyoruz” dedi.

YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ
HAK-İŞ Konfederasyonu’nun en büyük özelliğinin kendini yenilemesi olduğunu dile getiren Yıldız, “HAK-İŞ yeniden yapılanmasını yapan, kavramlarını geliştiren, sendikal kavramları oturtan, onları sindiren, içselleştiren bir anlayışa sahiptir. Bunu Ankara’da ürettiğimiz kadar illerimizde de arkadaşlarımızla birlikte tartışarak, değerlendirerek, sorunları beraber masaya yatırarak bir yol haritası çiziyoruz” şeklinde konuştu. HAK-İŞ Sakarya İl Başkanı Mesut Gökdemir, HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız’ı Sakarya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi