Tartışılan değil hizmet üreten bir oda olmak için yola çıktıklarını söyleyen Gürkan, “Arkadaşlarımın teveccühü ile odamızın yönetim kurulu başkanlığına adaylığımız büyük camiamıza hayırlı olsun” dedi.

‘BEN’ DEĞİL ‘BİZ’ ANLAYIŞI
Esnaf odaları yeni yılın ilk günlerinde gidilecek seçimlere şimdiden hazırlanıyor.
Adapazarı’nda kuaförlük mesleğini uzun yıllar sürdüren Muharrem Gürkan, Sakarya Berberler Odası kongresinde başkan adayı olacağını açıkladı. Gürkan meslektaşlarından gelen taleple bu yarışa girdiğini ifade ederek, “Odamızın kamuoyunda kişisel zafiyet ve hatalar ile anılmasını önlemek için, tartışılır bir yönetim anlayışı ile ben ve arkadaşlarım Sakarya berberler odası yönetimine talibiz. Berberler odasının kişisel hırs, hata ve sansasyonel konularla haber olmasını istemeyen meslektaşlarımdan gelen talep doğrultusunda aday oluyoruz. Güçlü bir yönetim, yapacağı hizmetlerle anılan bir oda ve daima meslektaşlarının yanında bir başkan olacağım. ‘Ben değil biz’ diyerek hareket edecek arkadaşlarımla yola çıktık” dedi.

EN DOĞRU ŞEKİLDE TEMSİL
Başkan adayı Muharrem Gürkan, “Sakarya Berberler Odasını alın teri, emeği ve zanaatıyla geçimini sağlayan meslektaşlarımı en doğru şekilde temsil etmesi için çalışacağız. İşini düzgün yapan insanları temsil edeceğimizi bilerek bu yola çıkıyoruz. Meslektaşlarıma hizmet hedefi ile çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel eserler bırakacağımız bir dönemi meslektaşlarımla birlikte yaşarız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi