SAMİB’in 5. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Genel kurulda, divan başkanlığını Erkal Etçioğlu, divan heyeti başkan yardımcılığını Hasan Şevki ve divan heyeti kâtipliğini ise Enis H. Tekin yaptı.

ÜYELERE TEŞEKKÜR
SAMİB Başkanı Günay Güneş, “SAMİB olarak birçok proje ürettik, işbirliğini ve ortaklık kültürünü geliştirdik. Birlikte olmanın gücü ile Sakarya'yı bölgenin makine üssü ilan edilmesini sağladık. Bu başarılı çalışmalarımızı siz değerli üyelerimiz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşımızla başardık. Bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehre hizmeti sürdürecek ve SAMİB Doğu Marmara Bölgesinin Makine Sektörünü temsil eden bir derneği olarak var olacaktır" dedi. Üyelerinin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçilen Günay Güneş, üyelerinin kendilerinden yapmalarını istedikleri proje ve önerilere açık olduğunu ifade etti.

YÖNETİM KURULU
Günay Güneş başkanlığındaki SAMİB Yönetim Kurulu (Asil) şöyle oluştu: Mehmet Manav, Tansel C Kulak, Hakan Alkan, Fatih Kar, Oktay Topaloğlu, Mustafa Bektaş, Eyüp Tuncer ve İsmail H.Akyüz. Yönetim Kurulu (Yedek): Naim Yener, Kadir Tecelli, Bekir Bozdurgut, Özcan Kaplan, İlker Çatalbaş, Hasan Şevki, Hakan Y.Yorgun, Enis H.Tekin ve Cüneyt Bıçkı. Denetim Kurulu (Asil): Üyeleri: Nihat Cinoğlu, Metin Taşın, Yaşar Koç. Denetim Kurulu (Yedek): Abdullah Balaban, Adnan Özkan, M.Cihan Çakır. Danışma Kurulu: Akgün Altuğ, Metin Kar, Necati Atalay, Prof. Dr. Orhan Torkul ve Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık. 

Editör: Haber Merkezi