Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez de hazır bulundu. Genel Başkan Beyhan yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler sunarken, “Kamu, üniversite ve lise gençliğiyle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Nitelikli, deneyimli arkadaşlar yetiştirmek en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.
GENÇ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sakarya’da gençliğin yer aldığı tüm faaliyetlere desteklerimiz sürüyor. Bugün sizleri de burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Geçmişini bilen; geleceğe kendini hazırlayan nitelikli bireylere ülke olarak çok ihtiyacımız var. Bunu çok önemsiyoruz. Hamdolsun gençlik konusunda devletimiz önemli adımlar attı. Yerel yönetimler olarak biz de genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Sıklıkla genç kardeşlerimizle bir araya geliyoruz” diye konuştu.
BEN VARIM DİYEN BİR GENÇLİK
Toçoğlu, “Üstad’ın deyişiyle, ‘Kim var!’ diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert ‘Ben varım!’ cevabını veren bir gençlik için desteklerimiz sürüyor. Genç kardeşlerimizin Türkiye’nin  daha güçlü yarınları için sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini çok önemsiyoruz. Dünya üzerindeki tüm karanlıkları aydınlık edecek en diri güç gençliktir. Strateji sahibi olarak hedefe kilitlenmek; entelektüel çalışmalarına durmadan, yorulmadan, rehavete düşmeden devam etmek her zaman önceliğiniz olmalı. Gençleri bu şuura yönlendirmelisiniz” dedi.
SEÇİMİN TELAFİSİ YOK
Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya’da bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla güzel bir birlikteliğimiz var. Yapılan faaliyetlerimizde de örnek bir işbirliği ortaya koyuyoruz. Sizin bildiğiniz gibi önümüzde anayasa değişikliğini içeren referandum var. Geçtiğimiz günlerde de ifade ettim: Bu seçimin telafisi yok. El birliğiyle ülkemizi selamete çıkarmak için çalışacağız. Allah çalışmalarınızda kolaylıklar versin” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi