Gözaltı dolgu işlemi ardından cilt daha aydınlık bir hale gelmektedir. Kişinin gözaltı bölgesinde bulunan yorgun görünüm kişinin olduğundan daha yaşlı görünmesini sağlar. Dolgu işlemi ile bu durum ortadan kalkmaktadır. Zamanla yaşla veya herhangi bir sebepten gözaltında çukurlar meydana gelebilmektedir. İyi bir dolgu ile çukurlar ortadan kalkmakta ve yanaklar ile aynı düzeye eşitlenmektedir. Bu işlem bir ameliyat değildir.

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Gerçekleşmektedir?

Gözaltı dolgu işlemi için kişiler ilk olarak muayene olmalıdır. Muayene anında kişinin işleme uygun olup olmadığı belirlenmektedir. Göz bölgesine uygulanan dolgu işlemi tek bir bölgeden gerçekleştirilir. Dolgu işlemi yapılmadan önce kişinin hissetmemesi için bölge bir krem yardımıyla uyuşturulur. Uyuşma tamamlandığında dolgu enjekte edilmektedir.

Kimler Göz Altı Dolgusu Yaptırmaktadır?

Gözaltı bölgesinde morluk, çökme, yorgunluk belirtisi olan, torbalar meydana gelen kişilere gözaltı dolgu işlemi uygulanabilmektedir. Gözaltında uygulanan dolgu işlemlerine uygun fiyata sahip olabilmek için sizler de https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ sitesine göz atabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi