Sakaryaspor, liglerin tamamlanmasının ardından transfer hareketliliğine başladı. Yeşil siyahlı yöneticiler, özellikle süper lige çıkan ekiplerden birçok oyuncu ile dirsek teması kurdu

AHMED ILDIZ HAMLESİ
Temmuz atında başlayacak kampa kadar isimleri yetiştirmeyi hedefleyen yeşil siyahlı yönetim, Alanyspor’un sözleşmeli futbolcusu olan ve geçtiğimiz sezon Eyüpspor ve Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen Ahmed Ildız ile temasa geçti. Oyuncuyla ve kulübüyle görüşme yapacak yöneticiler, transferin olumlu sonuçlanmasını bekliyor. 26 yaşındaki Ahmed Ildız, geçtiğimiz sezon Eyüpspor’da 15 maç 1 gol 1 asist, Pendikspor’da ise 17 maç 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. 

BİRÇOK İSİM GÜNDEMDE
Yeşil siyahlı yönetim ayrıca orta sahada birçok isimle de dirsek temasını sürdürüyor. Mikail Okyar ile büyük ölçüde anlaşan yeşil siyahlı temsilcimiz, Pendikspor’dan Hasan Kılıç, Trabzonspor’dan Murat Cem Akpınar ve Kerem Baykuş (Kiralık) ve son olarak Ümraniyespor’dan Oğuz Gürbulak için de nabız yokladı. Öte yandan hem orta saha hem de sağ bek oynayabilen Mithat Pala için de temaslarını sürdüren yeşil siyahlı yöneticiler, oyuncunun Sakaryalı olmasını avantaja çevirmek istiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ