Başkan Fevzi Kılıç’a tebrik ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Makamında tebrikleri kabul etmeye devam eden Başkan Kılıç, ziyaretlerde misafirlerine Erenler’e kazandırmak istediği yatırımlardan bahsederek, “Seçim sürecinde halkımızın sorunları ve talepler üzerine ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bunların haricinde ilçemize değer katacak bazı projelerimizi seçim sürecinde ifade etmiştik.” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Gönül belediyeciliğinin sadece seçim propagandası olmadığına da dikkat çeken Başkan Kılıç, “Gönül belediyeciliği bizim seçim sloganımız değil seçim sonrasındaki misyonumuzdur. Seçim sürecinde ifade ettiğimiz gibi gelene kapımız gelmeyene gönlümüz her zaman açık. Biz Erenler’e hizmet etmeye geldik, inşallah yapacağımız hizmetler ile gönüllerin mimarı olacağız, gönüllerde kalacağız” dedi.

ZİYARETLER SÜRÜYOR
Başkan Kılıç’ın misafirleri şu isimlerdi; AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun, , SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Tüvasaş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr İlhan Kocaarslan, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Ertuğrul Kocacık ve yönetimi, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Milli futbolcu Tuncay Şanlı.

Editör: Haber Merkezi