Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce, 18 Ekim 2017 tarihinde ihalesi yapılacak olan proje için Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk açıklamalarda bulundu.
Başkan Soğuk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemizi modern, yaşanılabilir ve kendi kendine yeten bir ilçe haline getirmek için durmadan çalıştık ve çalışıyoruz. Çok büyük bir turizm potansiyeline sahip ilçemizin tarım ve sanayileşme alanında gelişmesi için nasıl çaba sarf ediyorsak, turizm alanında da sahip olduğu saklı cennetleri ortaya çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini ise teker teker alıyoruz.
Bugün Gölkent Gölü tabiat parkı projemizin ilk etabını oluşturan yürüyüş yolları ve kuş gözetleme kulesi ihale safhasına getirilmiş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce 16 Ekim (Bugün) tarihinde projenin ilk etabının ihalesi yapılacaktır. Üç dört etap üzerinden tamamlanacak proje ile saklı cennetimiz halkımızın hizmetine sunulacaktır. İhalesinin ardından yer teslimi yapılacak ve 3-4 sene içerisinde etaplar halinde proje tamamlanacaktır. Zamanlayürüyüş yolları genişletilip üzerine sosyal tesisler de eklenerek gölümüz huzur veren bir ortam haline getirilecektir. İnşallah doğal güzelliklerimizden biri olan Gölkent gölümüz bu proje ile bir turizm cazibe merkezi olacaktır. Ferizli’nin ülkemize açılan bir turizm kapısı haline gelecektir.
İlçemizi, tarım, sanayi ve turizm sektöründe ülkemizin enleri arasına sokmaya kararlıyız. Bu doğrultuda üç dört koldan çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölkent gölü yürüyüş yolları ve kuş gözetleme kulesi halkımıza şimdiden hayırlı olsun.”  dedi.

Editör: Haber Merkezi