Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna, kendilerine desteklerini esirgemeyen kişi ve kuruluşlara teşekkür etti ve şampiyon olan takımını kutladı. Geyvesporlu futbolcuların şampiyonluk madalyaları, programa katılan konuklar tarafından verildi. Şampiyonluk kupasını ASKF başkanı Yaşar Zımba ve konukların elinden alan Geyvesporlu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi.

Geyvespor Kulübü Başkanı Erdinç Tuna, “Geyvesporlu futbolcularımıza bizlere bu onuru yaşattıkları için teşekkür ederim. Geyve’nin sporsever halkının özlediği ve hak ettiği bu sevinci yaşattığımız için de ayrıca hepimiz mutluyuz. Yola çıktığımız ilk günden kupayı aldığımız bugüne kadar hep yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve şahsım adına şükranlarımız sunarım. İnanıyorum ki yeni yolumuzda da yanımızda olacaklardır.” İfadelerini kullandı.

Kahvaltılı toplantıya Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, ASKF Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz ve Yön. Kur. Üyeleri, Adapazarı Gençlik Spor Müdürü Yavuz Salman, Sakarya Halk Oyunları İl Temsilcisi ve ASKF Genel sekreteri Neşet Çakır, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna, Geyvespor Futbol Takımı sporcuları katıldı.

Editör: Haber Merkezi