Başkan Genç, proje çalışmalarına yaklaşık iki yıl önce başlanan, tüm resmi kurum ve kuruluşlarınca ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan Söğütlü Karma 2. OSB ile ilgili desteklerinden dolayı SATSO Başkanı Akgün Altuğ’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İSTİHDAM İMKANI
İçinde otel, iki adet teknik meslek lisesi ile AVM’si de olacak olan Söğütlü Karma 2. OSB’si hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Genç, “6 bin işçi kapasitesine sahip 2. OSB projesi Söğütlü ve Ferizli’de yaşayan gençlere birinci derecede kapılarını açarak istihdam imkanı sağlayacaktır. Aynı zamanda proje çevre kirliliğine duyarlı, kendi elektriğini üreten ve hem kendi içinde, hem de il bazında diğer organize sanayi bölgelerinde çalıştırılacak ara elaman yetiştirilmesinde pilot bölge olacak. Tarım ve sanayisi ile öne çıkan ilçemizde, Söğütlü 2. OSB yeni bir pencere açmıştır ve ilçenin kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracaktır.

Söğütlü Karma 2. Organize Sanayi Bölgesi Projesinin onaylanması sürecinde desteğini sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve  SATSO Başkanı Akgün Altun’a teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi