Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın lise öğrencilerine mektup yazarak öncelikli yapılmasını istedikleri 3 projeyi sormuştu. Gençlerin talep ettiği hizmetlerin fazlasını kapsayan Gençlik Merkezine yarın ilk kazma vuruluyor

Geyve Belediyesi ilçede eğitim-öğretim gören lise öğrencilerine tek tek mektup yazarak, ilçede yapılması öncelikli üç hizmeti sordu. Belediye Başkanı Murat Kaya imzalı mektuba oldukça yoğun katılım oldu. Sinema salonundan, meydanda ücretsiz internet hizmetine kadar taleplerini ileten gençlerin isteklerinin büyük bölümünü kapsayan Gençlik Merkeziyle karşılık bulacak. İçerisinde yüzme havuzu, kütüphanesi, sinema salonu, kafeteryası, oyun alanları, otoparkı olacak Gençlik Merkezi inşaatına ilk kazma yarın vurulacak.

GENÇLERİN FİKRİ ÖNEMLİ
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “İlçemizde eğitim gören gençlerin fikirleri bizler için önemli. Onların fikirleriyle ilçemizin geleceğini şekillendirmek için mektup yazarak fikirlerini sormuştuk. Sağ olsunlar gençlerimiz yaşadıkları şehre karşı sorumluluklarını ortaya koyarak fikirlerini beyan ettiler. Gelen cevaplardan her konuyla alakadar olduklarını, sadece kendileri için değil bölge halkını da düşündüklerini gözlemledik. Gençlerin taleplerinin büyük bölümünü Gençlik Merkezimizde, bir bölümünü Yeni Stadımızda karşılık bulacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hayata geçireceğimiz Gençlik Merkezimize ilk kazmayı 19 Ekim Salı günü vuracağız” dedi.

İŞLER İSTİŞAREYLE YAPILIYOR
Geyve’de yapılan birçok hizmetin istişare ile yapıldığına vurgu yapan Başkan Kaya “ilçemize kazandırdığımız her hizmeti hemşehrilerimizle görüşerek yapıyoruz. Esnafımızla, çiftçimizle, ev kadınlarıyla, öğrencilerle velhasıl ilçemizde yaşayan herkese ulaşıp onların taleplerine göre yol haritamızı oluşturuyoruz. Lisede okuyan gençlerimizin yüksek katılımıyla sonuçlanan çalışmamızda bunun eseri. Gençlik Merkezi, Yeni Stadımız ve devamında gelecek her projemizde ilçe halkının fikri ve önerisi mevcut” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi