Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ve Genç MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi. Yeni görevi dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dileyen MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, Genç MÜSİAD tarafından 3.’sü düzenlenecek Genç Ticaret Köprüsü ödül törenine davet etti.

EKONOMİYE GENÇ KATKISI
Genç Ticaret Köprüsü projesine ilişkin bilgiler paylaşan Genç MÜSİAD Başkanı Enes Boz, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sakarya Genç MÜSİAD ekibi ile birlikte 9 Nisan Salı günü 3.’sünü düzenleyeceğimiz Genç Ticaret Köprüsü Projesi ödül töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Projemiz kapsamında uluslararası da olmak üzere öğrencileri MÜSİAD bünyesindeki fabrikalara yerleştiriyoruz. Düzenlediğimiz program ile de sunumu en başarılı bulunan 3 arkadaşa ödül takdim ediyoruz. Bu projemiz ile gençleri iş hayatına ve geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Ülkemizin 6 farklı şehrinde gerçekleştirdiğimiz proje ile ekonomiye katkı sağlamak en büyük amacımız” dedi.

BAŞARI TEMENNİSİ
Dilek ve temennileri için MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ve Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Başkan Yüce, “MÜSİAD’ın bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettim. Hayırlı ve güzel çalışmalarınız dolayısıyla takdir ediyorum. Genç MÜSİAD üyelerimizin de projesi önemli. Özellikle bu dönemde gençlerimize de büyük iş düşüyor. Gençlerimizin enerjisine ve gücüne ihtiyacımız var. Ülkemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda gençlerimizin katkılarını önemsiyoruz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” dedi.

Editör: Haber Merkezi