Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Birlik Vakfı’nı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.  Birlik Vakfı Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Toçoğlu, gençlerin kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Toçoğlu, geleceğin dünyasını inşa etmek için kendilerini geliştirmelerinin en önemli başlık olduğunu söyledi.

GENÇLİĞİN ÖNÜNDE UZUN YILLAR VAR
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Prof. Dr. Cemalettin Kubat, “Başkanımız siyasette uzun yıllardır başarılı çalışmalarını sürdürüyorlar. Bugün de vakfımızda eğitim gören ve üye olan gençlerimizle birlikte Başkanımızla sohbet etmek istedik. Gençlerimizin önünde uzun yıllar var. Onların sizlerden öğreneceği çok şey var” diye konuştu.

KENDİNİ GELİŞTİREN GENÇLİK
Birlik Vakfı’nda gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “İslam coğrafyası olarak çok ciddi sınavlardan geçiyoruz. Savaşlar, katliamlar, yıkımlar bizim coğrafyamızda oluyor. Bu doğrultuda hassasiyetleri olan, kendini geliştiren gençlere ihtiyacımız var. Çok okumalı, her alana hakim olmalısınız. Kendimize aidiyet kazandırabileceğiniz topluluklar içerisinde olmak sizler için bir avantaj. Siz gayret ettikçe, Allah nasip eder. Yeter ki sizler iyilikten ayrılmadan güzel işlerde bulunun” dedi.

GENÇ ARKADAŞLARIMIZA İNANIYORUZ
Başkan Zeki Toçoğlu, “Ülkemiz zor günlerden bugünlere geldi. Genç kardeşlerimiz bugünlerin kıymetini bilerek geleceği inşa edecek yetkinliğe ulaşması gerekir. Çok önemli süreçlerden geçiyoruz. Genç kardeşlerimize de büyük sorumluluklar düşüyor. Tüm imkanlara sahibiz. Bu imkanları en doğru şekilde kullanarak ülkemize faydalı bireyler olmalısınız. Her fırsatta ifade ediyorum; biz gençlerimize inanıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi