Ziyaret kapsamında Sakarya Genç MÜSİAD yeni dönem projeleri ve ihracat gelişimi için planlanan “Genç Ticaret Köprüsü” projesi anlatıldı. Ziyaretlerinden ötürü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Uğur Çarboğa ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sundu.

GENÇ TİCARET KÖPRÜSÜ İLE İHRACAT GELİŞECEK

Sakarya Genç MÜSİAD olarak göreve başladığımız günden bu yana Sakarya’nın ihracat gelişimini her zaman takip ettik diyen Başkan ÇARBOĞA, “Genç Ticaret Köprüsü projemiz ile ihracat gelişimini artırmayı hedefliyoruz “dedi. Aynı zamanda konu ile ilgili “Genç MÜSİAD, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda ilerlemek adına çok çalışmaktadır. Ekonomi, girişimcilik ve en önemlisi ar-ge alanında faaliyetlerimizi düzenlemekteyiz. Genç Ticaret Köprüsü ile Sakarya’nın yeni pazarlar bulması ve ihracat yapması sağlanacaktır” dedi.

2023’E DOĞRU GENÇ MÜSİAD

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut KÖSEMUSUL ile yapılan ziyarette en önemli konulardan birisi olan 2023 hedefleri konuşuldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında sanayicilerin pozisyon ve potansiyelleri de önemli bir kısım olduğu da görüşüldü. Konu ile ilgili Sakarya Genç MÜSİAD Başkanı Uğur ÇARBOĞA, “ 2023’te 500 Milyar $ olan ihracat hedefimizi geliştirmemiz gerekmektedir. Türkiye olarak çok köklü bir geçmişimiz var. Birçok ülke geçmişimizden kurduğumuz ilişkilerle bizleri sevmektedir. Bugün şehrimize gelen misafir kardeşlerimiz, yarın ülkelerinde üst düzey yönetici konumunda olacaktır. Gelecekte bu kardeşlerimiz bizler ile yakın bağlarından dolayı ticari işbirlikleri sağlayacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi