Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yüksek İstişare Kurulu, Adem Sarı başkanlığında toplandı. Başkan Sarı; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde tüm illerde 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 84’ncü maddesine uygun şekilde Yüksek istişare kurulumuzu oluşturduk. Yüksek istişare kurulumuzda bölgedeki ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlamak amaçlı görüşler oluşturarak bunları üst karar alıcılara iletip mevcut çalışmaların izleyerek takipçisi olacağız” dedi.

GELİŞİME DESTEK
Başkan Sarı; “Ortak akıl çerçevesinde alacağımız kararlar ve üreteceğimiz projelerle Sakarya’nın dolayısı ile bölgemizin gelişimine destek olacağız. Bu çalışmalar doğrultusunda hem borsamızın hem de Sakarya’nın vizyonuna katkı sağlayarak, stratejik nitelik taşıyan konularda görüş ve önerileri değerlendirme fırsatı bulacağız” ifadesini kullandı.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER
Yüksek istişare kurulu toplantısında borsa stratejik amaçları içinde bulunan bölgesel kalkınmadaki rol ve sosyal sorumluluk hedefleri olan lisanslı depoculuk, eğitim akademisi, sektörel analizler ve raporların hazırlanması hususunda istişarelerde bulunuldu. Başkan Adem Sarı yüksek istişare kurulu üyelerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek, toplantı sırasında paylaşılan görüş ve önerileri yönetim kurulu üyeleri ile paylaşacaklarını ve değerlendirmeye alacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi