AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun da yer aldığı ziyarette vakıf bünyesinde gönüllü olarak hizmet veren öğrencilerle bir araya gelen Başkan Alemdar, yürütülen çalışmalar hakkında vakıf sorumlusu Büşra Altundağ’dan bilgi aldı.

GÖNÜLLÜ HİZMET
İlköğrenim çağındaki çocukların donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla temel eğitimlerine destek olduklarını belirten Altundağ, “Bu oluşumda görev alan tüm arkadaşlarımız bizimle gönüllü olarak çalışıyor. Bizden herhangi bir ücret talebinde bulunmuyorlar. Öğrencilerimize katılımcılarımızla birlikte gönüllü olarak hizmet veriyoruz.” dedi.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Gönülden yapılan her davranışın mutlaka bir karşılık gördüğünü ve bu çatı altında icra edilen çalışmaların da yarınlar için ekilen tohumlar niteliğinde olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar, “Ortaya koymuş olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki burada sizlerle birlikte ekilen sevgi tohumları, yarın yeşerip milletimizin geleceğinin teminatı olacak.” diye konuştu.
Çocuklara daha iyi gelecek hazırlamak için gayretle çalıştıklarını belirten Alemdar, bu kapsamda 7-14 yaş arası öğrencilere hizmet veren Serdivan Çocuk Akademisi’ni hayata geçirdiklerini ve 5 yılda 17 bin 883 öğrenciyi ağırladıklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi