Festival Koordinatörü H. Remzi Adıyaman öncülüğünde gerçekleşen ziyarette festival komitesinde bulunan Sakarya Süs Bitkileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar, Sapanca İlçe Merkezi ve Kırkpınar Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kubilay ile Arifiye Süs Bitkileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Çetin ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

FESTİVAL
Geçen yıl ilkini düzenlendikleri festivalin hem ülkemizde hem de uluslararası alanda büyük ses getirdiğini ve İlimize büyük katma değer sunduğunu ifade eden Festival Koordinatörü Adıyaman, festivale sektör temsilcileri ve devlet yöneticilerinin yanı sıra, şehrin tüm paydaşlarının da destek vermesinin önemine değinerek, bu yılki festivale dair bir de brifing verdi.

PEYZAJ VE SÜS BİTKİCİLİĞİ
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yurtiçi ve yurtdışından birçok tedarikçi ile tüketiciyi bir araya getiren Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivalinin bu yıl daha renkli geçeceğine inandığını belirterek, süs bitkiciliği alanında İlimizin adının ilk sırada olmasının sevindirici olduğunu belirterek, sektörün gelişimine katkı sunmak adına gerçekleştirilen bu önemli festivale dair yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

Geçen yıl gerçekleştirilen organizasyona dair bilgiler de alan Vali Ahmet Hamdi Nayir, İlimize ve sektöre katkı sunmak adına özverili çalışmalarından dolayı hem festival komitesini hem de sektör temsilcilerini tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi