FERİZLİLİLERE TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile bir araya geldi. Ferizli Belediyesi’nde gerçekleşen ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da hazır bulunduğu görüşmede ilçede tamamlanan projeleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerinde elde edilen oy oranı için de Ferizlililere teşekkür etti.
SU SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM
Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet elini tüm ilçelere uzattıklarının altını çizen Başkan Toçoğlu, “İlçemizde başlattığımız içme suyu hattı ve depo çalışmalarımızı tamamladık. Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz içme suyunu 60 kilometrelik mesafe kat ederek bu bölgemize ulaştırdık. Bunun yanı sıra ilçemize içme suyu deposu ve 8 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ettik. Bu çalışma kapsamda Ferizli’ye bağlı Ağacık, Kusca, Bakırlı, Nalköy, Teberik, Sarıahmetler, Doğancı, Konuklu, Çiftlik, Tokat ve Ceylandere Mahalleri’nin su sorununu çözüme kavuşturduk.  Her zaman ifade ediyoruz; bizim önceliğimiz bol ve temiz içme suyudur” diye konuştu. 
İÇMESUYU YETERSİZLİĞİNE SON
Ferizli’de hayata geçirilen altyapı yatırımları ile ilgili detayları da paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ferizli ve Kaynarca’yı içerisine alan bölgede içmesuyu yetersizliği yaşayan 14 mahallemiz Sapanca Gölü’nün suyuyla buluştu. Daha önce bu bölgelerimizde uzun yıllardır devam eden bir içme suyu sorunu yaşanıyordu. Bu sorunu yeni Büyükşehir Yasasının daha ilk yılında çözüme kavuşturduk. Kuzey bölgemize Büyükşehir’in güçlü hizmet eliyle temiz içmesuyunu ulaştırdık” ifadelerini kullandı.
FERİZLİ’DEN GÜÇLÜ DESTEK
Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet elini tüm ilçelerimize uzatmaya devam edeceğiz. İlçelerimizim daha modern hale getirebilmek için yatırımlarımız artarak devam edecek. Ferizlili hemşerilerimiz son Genel Seçimlerde yüzde 59’luk büyük bir destekle daha iyisi için yola devam dedi.  İlçelerimizin geleceğini güvence altına almak için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Ferizli Belediyemize, ilçe teşkilatımıza, gençlik ve kadın kollarımıza ve meclis üyelerimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyoruz.”
İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun öncülüğünde ilçede birçok yatırımın hayata geçirildiğini kaydeden Ferizli Belediyesi Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile ilçemizde birçok yatırım gerçekleştirdik. Yeni dönem için planladığımız birçok proje de söz konusu. Hedefimiz hizmetlerle büyüyen Ferizli’dir. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. El ele vererek Ferizli’nin geleceğini kuracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi