Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan kutlamalarda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokulu Müdürü Şenay Türk yaptı. Konuşmasında: “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM’yi kuran kahramanları rahmet ve şükranla yâd ediyorum.” Dedi.
Ardından öğrenciler şiirler okular, gösteriler sundular. Halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla program devam etti. Salonu dolduran aşırı kabalık öğrencileri coşkuyla alkışladı.
Programın son kısmında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm ve neşe gözlerden kaçmadı. Ferizli’de bir 23 Nisan coşkusu daha böylece sona erdi.
Geniş katılımın olduğu 23 Nisan kutlamalarına Ferizli İlçe Kaymakam vekili Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başta olmak üzere tüm ilçe protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi