Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Adil Başoğlu'nun görevi sona ermesiyle yerine atanan Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aslan Çoban göreve başladı.
Okuldaki, devir teslim törenine Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, akademik ve idari personel katıldı. Devir teslim törenin ardından meslek yüksek okulu ve Ferizli'ye yeni kurulacak olan Ulaştırma ve Lojistik Fakültesinin detayları konuşuldu.
Görüşlerini ve taleplerini ileten Soğuk, burada yaptığı konuşmada, "Öncelikle yeni müdürümüz Sayın Aslan Çoban'a hayırlı olsun diyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Meslek Yüksek okulumuz bugüne kadar halkla pek iç içe olamadı. Haliyle de Ferizli ile bütünleşemedi. Daha aktif olunması gerektiğini düşünüyorum. Artık mezuniyet törenlerinin ilçemizde yapılmasını arzu ediyoruz.  Burada kurulacak üniversitelerde OSB’lere ara eleman yetiştireceğiz. Mezun olan gençlerimizin işleri hemen yanı başlarında hazır olacak." diye konuştu.
Sarıbıyık da, "Ferizli gerçekten güzel bir ilçe. Temas ettiğiniz konularda çok haklısınız. Üniversitenin halkla bütünleşmesi gerekli. Bunun için bir çalışma yapalım. Meslek Yüksek Okulunu Ferizli ile kaynaştıralım. Mezuniyet törenleri de artık burada olsun." dedi

Editör: Haber Merkezi